05.05.2023  |  Dining  |  Table top

Den nordiske hede

Kastehelmi-serien designet af Oiva Toikka fortsætter sin rejse som en af Iittalas mest populære serier. Nu introduceres serien i den nye farve, Calluna, hentet på den nordiske hede, hvor den intense lyngfarve får Kastehelmi til at gløde som på en varm sensommerdag. Den nye farve lanceres ultimo maj hos udvalgte forhandlere og onlineshops i Danmark.

Gennem mere en 50 år har Kastehelmi været en af Iittalas mest skattede serier. Designet blev skabt af Oiva Toikka i 1964, og siden er Kastehelmi-glaskollektionen med det genkendelige dråbeformede mønster, blevet udvidet med en stribe af funktionelle og dekorative elementer.

Den elegante farve er inspireret af den nordiske hede, som i sensommeren prydes af lyng, og den får Kastehelmis perlende overfladestruktur til at gløde.

 Den nye Calluna farve (der betyder lyng) er en naturlig lilla nuance, som fremstår varm i kraft af en perfekt afstemt balance mellem underliggende røde og blå toner. Farven understøtter Kastehelmis elegante design og den dråbebesatte overflade.

www.iittala.com

-PF

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere