11.09.2018  |  Interior  |  Dekoration

Den franske drøm

Svundne tider, unikke loppefund og sydeuropæisk landlig og romantisk charme. En drøm om at give fortidens unikke gamle ting en fremtid blev startskuddet til Chic Antique, der blev grundlagt tilbage i 2005.

I dag udleves denne drøm fuldt af indehaver Bente Kienast og hendes ansatte. Chic Antique er en succesfuld grossistvirksomhed, der beskæftiger 55 ansatte fra hovedsædet i Holbæk. Sortimentet er bredt, og produkterne omfatter køkken, bad, have, møbler og tekstiler, som alt sammen designes i Danmark, og derefter fremstilles hos en række dygtige producenter. Bente Kienast er personligt involveret i udviklingen af alle nye kollektioner for at sikre det helt rette vintage udtryk. Vi har sat Chic Antique i stævne til en snak om den travle messesæson og hvilke nyheder, efteråret byder på.

Kan I prøve med blot tre ord at beskrive jer selv som virksomhed?
”Autentisk, engageret og ambitiøs”

Hvordan forbereder I jer til den travle messesæson?
”Efterårssæsonen er allerede i fuld gang. Første messe var i Frankfurt, og begyndte 30. juni. Vi pakkede og sendte derfor bilerne afsted med hele standen allerede i midten af juni. Til hver messesæson har vi to vogntog kørende på hver sin rute igennem Europa, så vi kan opstille vores smukke stand på to forskellige lokationer på én gang – det kan nemlig sagtens være nødvendigt, når vi, som denne sæson, udstiller på syv forskellige messer! Hjemmefra er alle varer tjekket, mærket og pakket. Til messerne bygger vi selv vores egen stand, så inden afgang er standen også bygget, malet og klargjort. Alt bliver fremstillet og sat op af vores egne folk, så vi kan danne den helt rette og smukke ramme omkring vores romantiske Chic Antique univers.”

Hvilke nyheder kommer vi til at se fra jer på Formland?
”Vi har simpelthen SÅ mange smukke varer med til denne sæson. Vi præsenterer selvfølgelig hele vores nye AW18 kollektion, sammen med den nye, store julekollektion – der allerede har vist sig at være meget populær! Vi har selvfølgelig også vores bestsellere og de mest populære klassikere med på standen, så der er virkelig meget at vælge imellem i den skønne Chic Antique stil.

Dette års autumn/winter kollektion er rå, cool, chic og rustik – en nytænkning af den romantiske stil, fyldt med helt unikke produkter.”

Hvad tror I, bliver næste sæsons bestseller?
”Den allernyeste tilføjelse til kollektionen er et udvalg af de fineste ruller gavepapir, som uden tvivl kommer til at pryde indpakningen i mange butikker. Gavepapirets smukke mønstre og skønne bløde nuancer giver et luksuriøst udtryk, så gavemodtageren bestemt ikke er i tvivl om, at indholdet står på ren forkælelse og luksus. Det sortiment forventer vi os rigtig meget af.

Én af de varer, som vi også forventer, der bliver en bestseller, er en smuk reol i antikt zink. Reolen består faktisk af fem løse kasser, som stables i den størrelse, man ønsker. Kasserne er konstrueret således, at de kan passe ind i hinanden, og dermed ikke fylder noget, hvis en del af reolen ikke er i brug. Ydermere har vi et stort udvalg af smukke vægure og et kæmpe sortiment af nye greb – bl.a. en del greb med læder, hvilket er den perfekte kombination af det romantiske og det rå look.”

Hvordan bruger I messerne?
”Vi bruger messerne som en service over for vores eksisterende kunder, så de kan komme og se, føle og mærke varerne samt afgive deres ordrer. Ydermere er messerne også et godt vindue til omverdenen, hvor nye kunder venter.
Potentielle kunder kan både se sortimentet samt få en snak med Chic Antique personalet og derigennem få et godt indblik i, hvem vi er, og hvad vi står for. Vi opretter også gerne nye kunder, allerede mens de er på standen, så de kan afgive ordren med det samme – så er starten på et godt samarbejde allerede skudt godt i gang.

På messerne udstiller vi også vores franske delikatesse-serie LE CRU – og der er naturligvis mulighed for at smage på lækkerierne, når man kommer på besøg på standen.”

-SSK

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere