05.10.2021  |  Furniture  |  Belysning

Den blomstrende inspiration

Med inspiration fra blomster og gode barndomsminder designede Sofie Refer lysekrone-kollektionen Apiales for Nuura. Nu udvider designvirksomheden kollektionen med de elegante Apiales 1 pendel og to Apiales Wall væglamper. Sofie Refer blev inspireret af udformningen af en blomsterknop, som forbinder blomsterbladene og stilk, da hun designede pendlen og væglamperne. 

Apiales 1 er en enkel pendel med et klassisk udtryk, som fås i farverne børstet messing og satin sort; begge med mundblæst opalhvidt glas. Den lille pendel spreder et godt lys uden at optage meget plads og er særligt velegnet til steder, hvor man ikke ønsker at forstyrre udsynet, fx over køkkenøen. Det elegante design gør det også oplagt at montere flere Apiales 1 i en række eller i forskellige områder i det samme rum.

Apiales Wall fås med klassisk vægbeslag samt i en hard-wired variant, der monteres direkte på el-udtaget i væggen. Væglamperne er som en enkelt lille blomst plukket fra den skærmblomstinspirerede lysekrone og er tro mod formgivningen og enkeltheden af lysekronedesignet. 

Væglamperne monteres nemt uden synlige skruer og er oplagte som sengelampe, i entréen eller ved siden af spejlet på badeværelset. Apiales Wall fås med mundblæst opalhvidt glas i farverne børstet messing og satin sort.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere