15.01.2019  |  Furniture  |  Design

Den bløde minimalist

Ferm Living introducerer endnu et produkt designet af den kinesiske designer Mario Tsai.

Insert Side Table er fremstillet af solidt asketræ og er et skulpturelt sofabord, hvor mødet mellem den tunge cylinderbase og den lette ovale top skaber et let og legende design.

Mario Tsai ser sig selv som del af en minimalistisk designscene. Men naturligvis med sin egen udlægning af, hvordan den ser ud og føles. Han refererer til sin tilgang som 'blød minimalisme':

”Minimalisme gør vores liv simpelt og smukt, men nogle gange kan det også blive så koldt og hårdt, og jeg prøver derfor at gøre min minimalisme blødere og varmere. Jeg forsøger mig med forskellige måde at gøre designs mindre hårde i deres minimalisme - for eksempel ved at integrere milde materialer eller at blande nogle varmere farver ind," forklarer han.

Insert Side Table måler H: 50 x B: 49 x D: 34 cm og fås i naturlig og sortbejdset ask.

Ferm Living udstiller på Stockholm Furniture & Light Fair: B10:15

www.fermliving.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere