08.04.2021  |  Interior  |  Tekstiler

Delikat bæredygtig luksus med OMHU sengelinned

Indhold fra partner Hvad er dette?

Alt sengelinned fra omhu udmærker sig ved at være bæredygtigt og certificeret med GOTS – Svanemærket – Fairtrade – SA8000 og Oeko-tex.

Delikat bæredygtig luksus med OMHU sengelinned. Gør dit soveværelse til en luksuriøs oplevelse med OMHU sengelinned, hvor mørke farver fra OMHU MEGA TERN, øger intimiteten og der er prioriteret lækkert satin sengetøj kombineret med bæredygtighed. MEGA TERN sengelinned fra OMHU er fremstillet af 100% økologisk satinvævet bomuld, der giver et glat og blødt sengetøj, som er slidstærkt. Satinvævning giver også en glansfuld overflade, der på sengesættet er brugt til at skabe et diskret og dekorativt mønster. Der drages stærke referencer til traditioner og med respekt for det gode håndværk. Alt sengelinned fra omhu udmærker sig ved at være bæredygtigt og certificeret med GOTS – Svanemærket – Fairtrade – SA8000 og Oeko-tex.

mere info på www.omhu.eu 

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere