24.06.2020  |  Interior  |  Brugskunst

Del følelserne

Gør dine følelser til kende med digitale ikoner fra Spring Copenhagen.

Følelser findes overalt i hverdagslivet. Vi kan ikke eksistere uden. Vi elsker, vi græder (af glæde og af smerte), vi bliver overraskede og – indimellem – bliver vi vrede. Selv digitalt bruger vi disse små ansigter til at fortælle, hvad der kan være svært at sige på skrift. 
 
Med Spring Emotions fra Spring Copenhagen flytter de digitale ikoner ind i hverdagslivet. Hvor sms'ernes emojis forsvinder, bliver Spring Emotions stående og minder en om kærligheden, den gode præstation – eller hvad der nu måtte være tanken bag.  
 
Hele serien består af syv emojis og er desuden en del af Spring Copenhagens nystartede samarbejde med Plant et Træ, hvor en del af overskuddet fra salget går til at plante træer i Danmark.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere