08.11.2022  |  Interior  |  Design

Decoration Unlimited på Christmasworld

I usikre tider og med en forbrugerstemning i bund spiller butiksvinduer og butiksdekorationer en stor rolle i butikken - de kan berolige og stimulere salget på samme tid og dermed åbne forbrugernes øjne for smukke produktverdener. I præsentationen Decoration Unlimited på Christmasworld fra 3.-7. februar på Messe Frankfurt vil Rudi Tuinman og Pascal Koeleman fra 2020 under mottoet "Down to Earth" vise hvordan det kan fungere med både festlig og sæsonbestemt dekoration.


"Det, vi har brug for i fremtiden for at skabe en rolig shoppingatmosfære, er lyse såvel som varme, jordfarver" - det er tilgangen fra den kreative duo.


"Folk længes efter at tilbringe tid udendørs i naturen i bjergene eller ved en sø for at slippe for hverdagens stress og jag og den spændte nyhedssituation. Med vores særlige præsentation "Down to Earth" tager vi dem med til jordens centrum og fortryller dem med naturens elementer og farver," siger Rudi Tuinman, designer 2dezign. Sten, sand, klipper, planter eller blomster vil spille en ledende rolle, ligesom jordfarver som beige, kamel, mursten, brun eller terra. Guld og kobber skaber julelooket. Og til dekorationerne tilføjes blomsterne en frisk appelsin. For kunder på POS kan det skabe en behagelig shoppingatmosfære i vinduet og et butiksdesign, der tilskynder dem til at opdage og købe igen. 


"Den udvalgte, subtile blanding af jule- og sæsondekorationer samt friske planter og blomster rammer tidens nerve og er beregnet til at bringe mere optimisme og muntre accenter til POS på en u-agiteret og jordet måde," tilføjer Pascal Tuinman.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere