13.04.2021  |  Interior  |  Belysning

De små fejringer

Applicata byder på lidt hjemlig inspiration til tiltrængte forårsfornemmelser i en produktsamling med stemninger i rolige nuancer, blomster og levende lys på bordet.

Mush Collection er fyrfadsstager i massiv messing og farvet glas, der er designet af danske StudioFem. Klassiske Blossom er lysestager i massivt træ.

I naturudgave eller i farvet træ, som findes i tre højder. Lysestagerne er designet af Anders Nørgaard og er ligesom Mush Collection produceret på familieejede værksteder i Skandinavien. 

Anders Nørgaards har ligeledes designet Luna, der både findes som træbakke og i en variant som lysestage med fire flytbare metalholdere. Luna er udført i massivt egetræ.

Copenhanger er en vertikal, hængende knagerække i massivt træ og lædersnor. Findes i naturlig eg eller røget eg.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere