17.02.2017  |  Interior  |  Brugskunst

De kunstige blomster er tilbage

Gamle trends vender altid tilbage – nu er turen kommet til de kunstige plastikblomster.

Kunstige blomster er på vej ind i modebilledet igen, skriver Berlingske.

De fleste modetendenser vender altid tilbage på et eller andet tidspunkt, og nu er turen kommet til de kunstige blomster. Selvom de er nemme at passe og aldrig visner, forbinder de fleste af os nok også de uægte planter med syntetiske blade og plastikstilke.

Men sådan bliver det ikke i denne omgang, skriver Berlingske. Producenterne er nemlig blevet langt bedre til at få blomsterne til at fremstå naturtro.

Det ses blandt andet hos en af foregangskvinderne på området, engelske Abigail Ahern. Modemagasiner som britiske Vogue og Elle Decoration har rost hendes butik i london og kollektion af kunstige blomster til skyerne – og gjort det helt klart, at de kunstige blomster er klar til at være en del af boligindretningen igen.

Læs mere om Abigail Ahern og se hendes blomsterkollektion her.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere