29.01.2018  |  Business  |  Branchenyt

De første Imerco Home butikker er klar til åbning

Flere steder i landet er de første Imerco Home butikker klar til at åbne op for kunderne med deres nye sortiment, der har fokus på bolig, trend og design.

Åbningerne af Imerco Home kommer i forlængelse af fusionen mellem Imerco og Inspiration, og desuden Imercos overtagelse af flere af Inspirations butikker.

37 nye Imerco Home-butikker står dermed klar landet over – og flere af disse åbner den 1. februar.

Foruden Imercos nuværende og velkendte sortiment, vil kunder kunne finde nye, spændende og trendy varer inden for boligtilbehør i Imerco Home butikkerne – blandt andet lamper, tekstiler og småmøbler.

Flere steder i landet fejres åbningen af de nye Imerco Home butikker med gode tilbud og gaver til de første hurtige.

www.imerco.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere