06.03.2020  |  Business  |  Branchenyt

Danske møbelkæder fusionerer

Kædeselskaberne bag tre møbelkæder samles og tæller dermed 78 butikker og en omsætning på godt en milliard kroner.

In2House der er kædecenter for Danbo og Møblér fusionerer med møbelkæden Hjemme Hos. Dermed bliver In2House kædecenter for 78 møbelbutikker fordelt på tre kæder, mens den årlige omsætning når op omkring en milliard kroner.

”Konsolideringen er en naturlig del af den strategi for kædeudviklingen, som In2House har fulgt i flere år”, siger Mikael Kold, formand i In2House og fortsætter: ”Vi ønsker fortsat at levere synlige økonomiske fordele for den enkelte møbelbutik gennem en sund kombination af lokalt købmandskab og en aftalt koordineret fælles indsats.”

Landsdækkende, men lokalt
Alle butikkerne i samarbejdet er lokalt forankret med lokalt ejerskab, og de har mestendels haft positive indekstal gennem de senere år, skriver In2House i pressemeddelelsen. 

Formålet med fusionen er derfor at videreføre butikkernes positive udvikling, som bliver presset af den ændrede forbrugeradfærd og den stigende nethandel.

"Vi ser frem til samarbejdet og den positive dynamik og synergi, der kan skabes", lyder det fra Lene W. Johansen, der er direktør i Hjemme Hos, og hun fortsætter: "Møbeldetail er jo en moden branche og kombineret med den markante udvikling i forbrugernes i digitale indkøbsadfærd vil også nye udfordringer og flere generationsskifter være på vej, hvilket samarbejdet i In2House kan medvirke til at løse."

Hjemme Hos bevarer sin selvstændige profil efter fusionen.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere