01.12.2020  |  Business  |  Branchenyt

Dansk lakridsikon udruller ny bæredygtig test

Lakrids By Bülow lancerer nyt testsystem, der skal sikre mere viden om optimal genanvendelse af emballage. Nu kan kunder aflevere deres tomme lakridsbøtter i en af de syv butikker til testforsøget.

I 2020 begyndte Lakrids By Bülow at producere dele af deres emballage af 100 procent genanvendt og genanvendeligt plast. Udover målet om, at al emballagen skal bestå af genanvendt og genanvendeligt plast, er næste skridt for den danske lakridsvirksomhed at sikre, at emballagen bliver genanvendt bedst muligt.

Derfor ruller virksomheden nu et nyt testsystem ud, hvor kunder kan aflevere deres tomme emballage til genanvendelse. For selvom lakridsbøtterne i dag kan genanvendes i den almindelige affaldssortering, sikrer det ikke, at de genanvendes til føde- og drikkevareemballage igen.

”Med det nye retursystem tror vi på, at vi i højere grad kan sikre genanvendelsen af vores emballage til andet føde- og drikkevareemballage og dermed belaste miljøet mindre – og samtidig gøre det nemmere for kunderne at sortere og bidrage positivt til en grøn cirkulær omstilling”, siger Johan Bülow og fortsætter:

”Vi er meget bevidste om, at det koster på energiregnskabet at bringe vores produkter fra A til B. Vores fokus er at sikre et mere bæredygtigt produkt og en mere bæredygtig fremtid, og vi arbejder hele tiden på, hvor og hvordan vi kan optimere vores logistik processer. Testen af systemet skal gøre os klogere på, hvordan vi lancerer den mest optimale løsning for genanvendelse”.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere