16.06.2021  |  Business  |  Branchenyt

Dansk investorgruppe klar til at sikre fortsat udvikling af BC Hospitality Group

Et dansk konsortium har tilbudt at fortsætte udviklingen af BC Hospitality Group (BCHG). Koncernen skal tilføres ny likviditet, der giver BCHG mulighed for at komme godt ud af coronakrisen og agere på nye vækstmuligheder. Godkendes grundlaget for planerne på generalforsamlingen, vil der fortsat være fast grund under koncernen.

Bestyrelsen og flertallet i den nuværende ejerkreds i BC Hospitality Group (BCHG), der står bag en række messearrangementer i Bella Center, anbefaler, at man på en generalforsamling 15. juni gennemfører en rettet emission til en ny dansk ejerkreds ledet af tidligere senior partner og global leader af rejse-, transport- & logistiksektoren i McKinsey & Co., Christian Riis-Hansen, tidligere EQT-partner og investor Peter Korsholm samt tidligere COO i ISS Martin Gaarn Thomsen. 

Emissionen foretages desuden med støtte fra Vækstfonden og koncernens bank, Nordea.

”Vi tilfører ny likviditet til koncernen, så vi har et solidt og sundt afsæt for at fortsætte en positiv udvikling af BCHG efter coronakrisen. Vi mener, at der er et stærkt team i spidsen af koncernen, og at kerneforretningen i BCHG har et stort potentiale, som skal forløses. Der er desuden en lovende platform for yderligere ekspansion inden for hospitality i fremtiden,” siger Christian Riis-Hansen.

Det besluttes samtidig, at den nuværende konstituerede CEO, Christian Folden Lund, træder ind i rollen som permanent CEO.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere