21.01.2019  |  Business  |  Branchenyt

Dansk designer nomineret til Formex Nova 2019

Når den svenske messe i efteråret uddeler prisen Formex Nova er der en ung dansk designer med i opløbet.

Designprisen Formex Nova uddeles en gang om året til en ung designer fra Norden. Formex har stiftet prisen med formålet om at fremme godt nordisk design og hvert år overrækkes prisen på efterårsudgaven af messen.

Vinderen findes af en jury af designeksperter, som i 2019 tæller Mats Widbom, CEO Svensk Form, Lotta Lewenhaupt, journalist og forfatter, Kerstin Wickman, professor i designhistorie, Alexander Lervik, designer, Anders Färdig, grundlægger og ejer af Design House Stockholm, Klara Persson fra Design Sweden samt gæstemedlem Anna Holmquist, fra Folkform.

De nominerede til Formex Nova 2019 er:

  • Falke Svatun fra Norge
  • Hilda Nilsson fra Sverige
  • Kasper Friis Kjeldgaard fra Danmark
  • Studio Kaksikko fra Finland
  • Theodóra Alfredsdottir fra Island samt
  • Madeleine Nelson fra Sverige, för Årets hedersomnämnande, Formex Nova Hållbarhetsprodukt

Kasper Kjeldgaard blev uddannet som designer fra KADK I 2016. Han har blandt andet deltaget på udstillinger som Mindcraft i Milano, The Curio – Chart Art Fair og Patrick Parrish Gallery i New York.

Sidste års vinder af Formex Nova blev Ragna Ragnarsdóttir fra Island.

www.formex.se

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere