18.01.2019  |  Business  |  Branchenyt

Dansk designer med i juryen til anerkendt designpris

I dagene d. 22.-24. januar 2019 samles førende internationale designeksperter i Hamburg for at finde frem til, hvem der skal modtage den eftertragtede designpris iF Design Award 2019. Og en dansk designer er med i juryen.

Faktisk er der flere danske designeksperter med i den internationale jury. Timothy Jacob Jensen er en af dem, og han er udvalgt som jurymedlem i kategorien ’Discipline Product’.

”Det bliver en spændende og udfordrende opgave at vurdere og bedømme de mange indsendte designs, og jeg ser frem til at kunne bidrage med min brede internationale designerfaring på en anden måde end at være den skabende part,” udtaler Timothy Jacob Jensen i en pressemeddelelse.

Designer Timothy Jacob Jensen har selv modtaget iF Design Award op til flere gange. Senest sidste år, hvor han sammen med den kinesiske samarbejdspartner Shanutec Xpower fik tildelt den prestigefyldte iF Gold Award 2018 for designet af Vision, et modulært strømkabelsystem. Nu glæder han sig til at opleve processen fra den anden side af scenetæppe

”Når ens arbejde gør sig fortjent til en designpris, er det altid en rigtig stor ære, men at være inviteret med ind som jurymedlem kalder på en helt anden form for ydmyg stolthed over ens mangeårige virke i designverdenen,” siger Timothy Jacob Jensen.

iF Design Award har udgivet priser til det allerbedste internationale design gennem mere end 65 år, og Jacob Jensen Design er i alt blevet hædret med 28 af de eftertragtede designpriser. Grundlæggeren, Jacob Jensen, modtog tegnestuens første iF Design Award i 1967 for designet af Bang & Olufsen’s Beomaster 5000 i selv samme kategori, som hans søn Timothy Jacob Jensen nu sidder i juryen for, nemlig ’Discipline Product’.

Efter to årtier som CEO og chefdesigner for Jacob Jensen Design solgte Timothy Jacob Jensen solgte i foråret 2018 en stor aktiepost til IT-milliardær Kaare Danielsen. I august 2018 opsagde han også sin stilling som CEO og bestyrelsesmedlem i Jacob Jensen Design. Sidenhen har Timothy Jacob Jensen afhændet resten af sine aktier og udtrådte helt af selskabet i november 2018. I dag driver Timothy Jacob Jensen selvstændig virksomhed under eget navn.

De endelige vindere af iF Design Award 2019 offentliggøres ved en prisoverrækkelsesceremoni i BMW Welt i München d. 15. marts 2019.

www.timothyjacobjensen.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere