09.03.2016  |  Business  |  Branchenyt

Dansk design udstilles i Taiwan

Til eventet Creative Expo Taiwan er Danmark ét af i alt tre lande, som er inviteret til at udstille design i Taiwans smukke omgivelser.

Danmark og dansk design er én af tre udstillere, som på et fremvisningsområde under eventet Creative Expo Taiwan skal udstille udvalgt design.

Creative Expo Taiwan finder sted fra den 20. til den 24. april 2016, og ud over Danmark skal Storbritannien og Japan også udstille deres design. Det skriver Design denmark på sin hjemmeside.

Design denmark har til lejligheden skabt udstillingen ’Reflection’, der tematiserer dansk design før og nu. Nærmere bestemt viser udstillingen udvalgte danske klassikere i dialog med nye design. Det er Kvorning Design og Kommunikation, medlem af Design denmark, som har fået opgaven at sætte udstillingen op, mens designerne Pil Bredahl og Troels Seidenfaden har været med-kuratorer på opgaven.

De udstillede produkter er blandt andet designet af Carl Hansen, Verner Panton, Le Klint, Hans Wegner, Poul Henningsen, Jacob Jensen, Arne Jacobsen med flere.

Creative Expo Taiwan har fire år på bagen og er opstået på initiativ af det taiwanesiske kulturministerium. Eventet har til formål at promovere den taiwanesiske kulturelle og kreative industri.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere