07.10.2021  |  Interior  |  Design

Dansk design i sorte klæder

Den danske designvirksomhed Spring Copenhagen lancerer tre af sine velkendte designs i en smuk, mørk udgave. Det er Satellite Mirror, Mirror Box og Uno Ora, som får nye klæder og nyt minimalistisk udtryk, når de tre designs bliver sorte.

Det lille spejl, Satellite Mirror, der er designet af Christoffer Skjøtt, er sammensat af forskellige stykker asketræ og kan både bruges som en fin dekoration i rummet samt til at gøre sig klar til hverdagen. Spejlet hviler på en slank fod, der skjules bag rammen, og som resulterer i, at spejlet for iagttageren næsten svæver – ligesom en satellit. 

Smykkeskrinet med tilhørende spejl, Mirror Box, er derimod designet af danske Grounded Craftwork og lavet i eg. Mirror Box byder på en funktionel ruminddeling og mulighed for at tage det medfølgende spejl med rundt. Derudover kan skrinet foldes helt sammen, så det ikke fylder meget i hverken skab eller kommode. 

Uno Ora, der er designet af fabrikata, er en smuk og enkel bænk, som både kan bruges inde såvel som ude. Bænken er lavet i mahogni og fungerer som den perfekte lille afsats, ekstra siddeplads eller plads til hverdagens små pauser.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere