04.03.2019  |  Business  |  Branchenyt

Dansk butik kåret som en af verdens bedste

En dansk butik har netop vundet en fornem pris i forbindelse med International Home + Housewares Show i Chicago.

Bahne, der sidste år vandt Designbaseprisen og dermed også en nominering til den internationale gia uddeling, for deres butik i Frederiksberg Centret, er netop blevet kåret som vindere af den prestigefyldte gia.

Prisen “The 2019 gia Global Honorees for Retail Excellence” uddeles hvert år af organisationen International Housewares Association og i forbindelse med messen International Home + Housewares Show i Chicago og blandt dette års vindere var altså Bahne Frederiksberg Centret.

De andre vindere er butikkerne Jumbled fra Australien, S-kultur fra Tyskland, Futako Tamagawa fra Japan og Porland fra Tyrkiet.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere