12.02.2019  |  Business  |  Branchenyt

Danmarks Næste Klassiker

Nyt TV-program vil finde Danmarks nye klassikere, og et spændende hold af danske designere er med i konkurrencen, heriblandt Janus Larsen fra Noyer.

Fem dygtige møbeldesignere skal henover seks programmer forsøge at skabe Danmarks næste klassiker – og de får deres sag for, i første afsnit, er opgaven spisebordsstolen! De deltagende designere er: Janus Larsen fra Noyer, Kasper Thorup fra Thorup Copenhagen, Isabel Ahm, Rasmus B. Fex og Rikke Frost.

Vært Mette Bluhme Rieck styrer slagets gang, mens de to dommere Anne-Louise Sommer og Kasper Salto står klar til at bedømme kreationerne. Designerne presses til det yderste i løbet af de blot tre uger de har til at lave hvert møbel. I løbet af perioden følger Mette Bluhme designerne og deres arbejde. Eksempelvis følger hun Janus Larsen, mens han, sammen med Nikolaj Hviid, designer nye bud på Danmarks næste klassiker. Ud over udfordringerne, som alle deltagerne skal igennem, inviteres danskerne også med helt ind i værkstedet i Valby. Det betyder at både mormor, hus-vagtlerne og resten af Noyer-teamet også ruller hen over skærmen i løbet af foråret. Om oplevelsen fortæller Janus:

“Det er vildt spændende, at Nikolaj og jeg skal designe seks nye møbler. Det er jo altid fedt at designe møbler, og vi gør jo sådan set ikke noget, som vi ikke normalt gør. Men vi skal lige vænne os til, at der er kamera på, og at der bliver stillet så mange spørgsmål til design-processen undervejs – dét er jo nyt for os.”

Første udsendelse bliver sendt den 19. februar kl. 20.45.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere