08.06.2021  |  Business  |  Dekoration

Danmarks mest kreative vinduer

Hvem i design- og interiørbranchen kan skabe Danmarks smukkeste, mest kreative og inspirerende vinduesudstillinger?

Hen over sommeren skal vi kåre den butik, der kan skabe de smukkeste, mest kreative og spændende vinduer, som kan inspirere kunderne og skabe interesse for butikken.

Bag konkurrencen ”gia Top Window Award” står Designbase.dk og The Inspired Home Show i Chicago, der også står bag kåringen af verdens flotteste design- og interiørbutikker.

Vinderen bliver præsenteret på Designbase.dk, og bliver samtidig nomineret til den internationale “gia Top Window Award”, hvor en international jury vælger verdens smukkeste, mest inspirerende vinduesudstilling. Vinderen af den internationale konkurrence vinder en tur til The Inspired Home Show i Chicago 5.-8. marts 2022.

For at deltage i konkurrencen skal der indsendes fotos i høj opløsning samt en beskrivelse af vinduet.

Vinderen vil blive valgt ud fra følgende kriterier: Originalitet og kreativitet, varepræsentation, udførelse og tekniske aspekter; belysning, detaljer, skiltning.

Materialet skal sendes til redaktør Pia Finne, pf@horisontgruppen.dk senest 1. juli.  Vinderen vil få direkte besked og vil blive offentliggjort i Designbase.dk.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere