14.03.2016  |  Business  |  Branchenyt

Dankort-forbruget er stigende

Fra februar 2015 til februar 2016 er danskernes dankort-forbrug steget betydeligt.

Der er god grund til glæde hos betalingsvirksomheden Nets. Danskernes brug af Dankortet er nemlig steget med 12,2 procent i februar 2016 sammenlignet med februar 2015. Det skriver detailfolk.dk.

Der blev i alt gennemført 95,9 millioner betalinger og overførsler med Dankortet i februar i år. Derudover ligger det samlede beløb, som danskerne overførte eller handlede for i februar, på 27,2 millioner kroner, hvilket er en stigning på 13 procent i forhold til sidste år.

Læs også: Nyt kontaktløst Dankort er positivt for detailhandlen

Brugen af betalingstjenesterne Mobilepay og Swipp tæller også som Dankort-transaktioner. Tjenesterne oplever stigende popularitet, hvilket kan være en del af årsagerne til det øgede Dankort-forbrug.

Ifølge detailfolk.dk spiller fravalget af kontanter også en væsentlig rolle for væksten i brugen af Dankort.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere