22.08.2019  |  Business  |  Branchenyt

Dødsfald: Peter J. Lassen

Designer og grundlægger af Montana, Peter J. Lassen er gået bort.

Torsdag den 15. august sov Peter J. Lassen stille ind i sit hjem i Nordsjælland efter et kort sygdomsforløb. Han blev 88 år gammel. Det skriver Montana i en pressemeddelelse.

Peter Lassen startede sin karriere som søofficer i Søværnet, men I 1954 trådte han ind i sin svigerfamilies møbelfirma, Fritz Hansen, hvor han fra 1975 var adm. direktør indtil firmaet blev solgt i 1979.   

I 1982 grundlagde Peter J. Lassen møbelvirksomheden Montana Furniture, som særligt er kendt for reolsystemet med det karakteristiske design, mange muligheder og masser af farver. I 2015 overtog sønnen Joakim Lassen ledelsen af familiefirmaet, der fortsætter som familieejet virksomhed. 

Peter J. Lassen efterlader sig hustruen Birgitte Lassen og deres tre sønner, otte børnebørn og et oldebarn.

www.montanafurniture.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere