14.09.2018  |  Dining  |  Tekstiler

Dækketøj til bordet

I august lancerede blomus sin nye efterårs/vinterkollektion med tekstiler, men også et miks af ædle metaller, træ.

Lineo er navnet på blomus’ nye dækketøj – duge, løbere og mundservietter. En serie i ren hør og indfarvet i jordens egne nuancer.

Kollektionen er indfarvet i jordnuancer, så det understøtter både hvidt og farvestrålende porcelæn uden at stjæle fokus.

De fem farver, som blomus har valgt at anvende, er agavegrøn, fungi, moonbeam, magnet og microchip. Da alle farverne supplerer hinanden, kan duge eller bordløbere blandes med mundservietter i samme eller andre farver.

www.de.blomus.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere