01.12.2017  |  Interior  |  Tekstiler

Dæk op til jul

FDB Møbler lancerer nu tekstildesigner Vibeke Rohlands smukke damaskdug fra serien 'Olga' i nye farver: rød og grøn - smukke, varme farver, som passer perfekt til julens fine bordopdækning.

I 2016 kunne FDB Møbler præsentere sin første tekstilserie designet af tekstildesigner Vibeke Rohland. Den smukke jacquardvævede damaskdug i 100% bomuld fra tekstilserien 'Olga' bliver dette efterår lanceret i to nye farver, som er perfekt til borddækningen ved de mange festlige lejligheder, vinteren bringer med sig.

De nye farver rød og grøn er begge i dybe og varme nuancer og derfor ideelle til at skabe rammen om en smuk bordopdækning.

www.fdbmobler.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere