19.01.2022  |  Business  |  Branchenyt

Curvy Reflections

Indhold fra partner Hvad er dette?

TRENDZONE BY STUDIE FLYHELSTED.

Trendzonen hedder denne gang 'Curvy Reflections'. Her hersker de feminine former og de ukurante linjer i et kontrastfyldt miljø, der mødes med en elektrisk ramme af materialerne stål, glas og spejl, hvor der er plads til mønstre og farver.

Curvy Reflections er et showroom med en kontrastfyldt og elektrisk ramme af materialerne stål, glas og spejl. Denne sitrende og energiske stemning får modspil af de bløde, runde og organiske former. I denne tid er kontrasterne store og mulighederne mange. Der er ikke noget, som er rigtigt eller forkert - det skal være dig.

Der er stort fokus på opbruddet med kønsdiskriminering. Vi skal acceptere hinanden som mennesker, uafhængigt af køn. Vi skal stå ved, hvem vi er, og ikke hvordan vi ser ud. De kurvede organiske former og linjer præger designet af både møbler og accessoires.

Et formsprog med stærke referencer til kroppen og naturen, hvor de feminine former og unikke linjer hersker. Det bløde, runde og omfavnende udtryk skaber tryghed og ro. Det taktile udtryk fylder hjemmet med bølgende gardiner, vatteret og quiltet sengetæppe, og polstringer i bouclé. Flere materialer og strukturer mødes.

Kreativiteten har fået masser af plads og har givet mod på mere individualisme. Der er plads til mønstre og farver, hvor flere materialer og strukturer mødes.

De afdæmpede neutrale beige og varme toner er stadig i fokus, men får modspil af de sarte pasteller og de mere kraftige toner. Vi tør tilsætte mere optimisme til vores hjem og give vores omgivelser karakter - med farver på vægge og møbler. Som kontrast til det bløde og runde ser vi hårde materialer som chrome, stål og spejl, som hører til i forskningens innovative verden. Et udtryk for det sterile, praktiske og rene, og materialer der udstråler, udvikling, opfindsomhed og nye løsninger - fremtiden.

Vi søger et mere rent og ærligt liv, både i forhold til vores bolig og vores livsstil. Vi rækker både frem - mod udvikling og fremskridt -, og tilbage - mod en mere holistisk levevis i pagt
med vores omgivelser.

Vi står midt i en eksistentiel krise, som giver tid til refleksion. Hvad betyder noget i livet, og hvilke valg skal vi tage for fremtiden. - Vi skal genopfinde os selv og alle finde nye spændende muligheder i de nye begrænsninger .

OPLEV TRENDZONEN I HAL D

Tags: Formland

Mere fra Formland

Formland

www.formland.dk

Formland er designmessen, der gennem 34 år har samlet fagfolk med passion og kærlighed for design og interiør. Det er her, designbranchen mødes, netværk skabes, handler indgås og butikker opdateres med et væld af design- og interiørnyheder.  Formland giver et overblik over nyheder, trends og tendenser inden for nordisk design lige nu og i den nærmeste fremtid. Her mødes besøgende fra hel…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere