01.06.2022  |  Interior  |  Tekstiler

Crisp blødhed

Elvang lancerer nu sommerkollektionen Dahlia, der består af lette, luftige plaider og puder i GOTS certificeret økologisk bomuld og hør.

Hør er et delikat sommermateriale, som både virker svalt og giver et lidt råt udtryk med den mere sprøde struktur end bomulden. Kombinationen af bomuld og hør giver med andre ord bløde tekstiler med hørrens særlige ‘crispy’ karakter. 

Farverne i den nye fletmønstrede Dahlia-sommerkollektion er douce, og plaiderne er vævet i en double face-teknik, som både giver luftig fylde og forskellige sider at vælge imellem, når plaiden er i brug.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere