Event

Creativeworld trends: længe leve håndarbejde!

Dimex

www.dimex.dk

  • dimex@dimex.dk
  • 39401122
  • Staktoften 20
Se profil  
Type: Messe
Start dato: 29.01.2022
Start tidspunkt: 08.00
Sted: Frankfurt an Main
Tilmeld  

Med særlige kreative temaer appellerer Creativeworld trends til gør-det-selv folket med fokus på resursebesparende materialeforbrug. Brugte ting bliver fundet frem og forskønnet for at skabe nye produkter og materialer.

Kreativitet med fokus på håndværk.

Der er fokus på håndværk i sæsonerne for 2022/23.
Fællesskab, byttekultur og forbrugsbevidsthed har fået enorm betydning de seneste to år. Særligt gælder det for gør-det-selv området. Det kreative miljø er blevet endnu vigtigere og byttemarkeder er ikke længere begrænset til den private sfære, men finde også i det offentlige rum i byen.

Messe Frankfurt har bedt Stilbureauet bora.herke.palmisano tegne et billede af Creativeworld Trends 22+ og de har søgt inspiration fra nye kilder: ”Gør-det-selv trenden er i fremmarch og drives af større forbrugsbevidsthed . Genbrug og kreativ genanvendelse giver næring til brancher som tøj, tekstiler, bordservice og møbler,” siger Claudia Herke fra stilbureauet. ”Håndværk spiller en vigtig rolle for vævning, hækling, brodering og arbejde med naturmaterialer, hvor man med brug af gamle teknikker genopdager og raffinerer alle de fine skatte, vi finder. Det derfor vi taler om en håndværksbevægelse på Creativeworld Trends 22+.”

Med tre trend-verdener: ”Colour Statement”, ”Organic Traces” og ”Lovely Keepings” får vores gamle favoritting nyt liv.

  • Colour Statement: Farver som positive budskaber
  • Organic Traces: Søg efter spor af naturen
  • Lovely Keepings: Lang levetid som et bæredygtigt alternativ

Stilbureauet bora.herke.palmisano hjælper med inspiration og metoder til gør-det-selv trenden med vægt på genbrug og bevidst bæredygtighed.

Som sædvanlig er Creativeworld kædet sammen med de parallelle messer Christmasworld og Paperworld.

Tags: Dimex

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere