Event

Creativeworld Trends 2023: Fokus på håndværk

Dimex

www.dimex.dk

  • dimex@dimex.dk
  • 39401122
  • Staktoften 20
Se profil  
Type: Messe
Start dato: 04.02.2023
Start tidspunkt: 08:00
Sted: Frankfurt am Main
Tilmeld  

Det kreative år 2023 vil være fremsynet, spontant, ubekymret og frem for alt farverigt! Messen reflekterer den voksende bevidsthed om at bæredygtighed gennemsyrer alle områder af dagligdagen.

Fokus på genbrug

Creativeworld Trends 2023 opsummerer mangfoldigheden af de nyeste kreative produkter, materialer og teknikker i tre temaer og giver inspiration og ideer til alle områder af hobby-, håndværks- og kunsthåndværkområderne.

I tider som disse er der brug for positive energier, ideer og inspiration At fortsætte som hidtil er ikke længere muligt på grund af ressourceknaphed. Derfor gennemsyrer bæredygtighed alle områder af dagligdagen, og vi finder det i stigende grad i den kreative branche.

Under mottoet: Spot on Handicraft vil trendbureauet bora.herke.palmisano vise en bred vifte af bæredygtige ideer til, hvordan man  skaber noget nyt fra ting, der allerede eksisterer og dermed fremmer vedvarende forbrug.

Creativeworld 2023 under mottoet: Spot on Handicraft
Spot on Handicraft står for opmærksom mangfoldighed og ansvarlighed. Uanset om man strikker, hækler, syr, maler, tegner, illustrerer, udtrykker sig med farver, overlader alt til tilfældighederne eller henter inspiration fra naturen: de mange forskellige teknikker, materialer og kreative ideer synes næsten uendelige. Det sjove ved at gøre det selv er altafgørende i alle de kunstneriske aktiviteter.

Illustrativ kraft: intens, spontan og uundgåelig
Overskriften dækker over strålende og slående farver, tryk og mønstre der udstråler en kraftfuld energi og erstatter eksisterende dekorationer og dermed genopfinder dem. Ved hjælp af teknikker som mash up, som faktisk er kendt fra musikverdenen, blandes elementer forskelligt sammen for at skabe nye kreationer.  Det er en blanding af den virkelige verden og fantasi, der giver spontane resultater.
Det kræver mod. Mod til at bruge teknikker, der lader resultatet stå åbent. Under alle omstændigheder giver det overraskende kreationer.

Følsom biologi: delikat, langsynet og inspireret af naturen
Insekternes vidunderlige verden, som ses under mikroskopet, er fokus for denne overskrift.  Abstrakte motiver fra det bevingede kosmos udtrykkes med strukturer, opdelinger og facetter. Fine årer, celler og tegningerne i en insektvinge tjener som inspiration til sarte og filigran kunstværker. Sommerfugle giver for eksempel en perfekt skabelon til kunstneriske relieffer. Med prægningspenne og blødt papir oprettes lykønskningskort af høj kvalitet, og sådan skabes f.eks. smykker, tasker, væg- og borddekorationer.

Creativeworld Trends præsenteres i hal 1.2 B61 fra 4. til 7. februar 2023.  Præsentationen giver friske ideer til sortimentsammensætning  og skaber inspiration til enhver hobby med mange unikke kreative genstande. For messedeltagerne er det som en skattekiste, der rummer en skat til enhver lejlighed og enhver kreativ aktivitet.

Creativeworld afholdes fra 4. – 7. februar 2023 sideløbende med Christmasworld og Ambiente under paraplyen Home of Consumergoods.

Tags: Dimex

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere