02.10.2015  |  Business  |  Branchenyt

Corona-stolen fylder 50

Corona-stolen, designet af Poul M. Volther, fylder 50 år. Det markerer Erik Jørgensen Møbelfabrik med en udvidelse af kollektionen.

For lidt over 50 år siden, nærmere bestemt den 30. maj 1965, kom den velkendte designstol Corona til verden på en lille møbelfabrik på Sydfyn.

Nu, 50 år senere, markerer Niels Jørgensen og Ole Jørgensen, som ejer og driver Erik Jørgensen Møbelfabrik, jubilæet med nye Corona-stole. Det skriver Bo Bedre på sin hjemmeside.

Corona-kollektionen udvides med en særudgave i naturlæder, der er fremstillet af europæiske oksehuder. Desuden er naturlæder-kollektionen nummereret og designeren Poul M. Volthers signatur er tilføjet.

Endvidere markerer Erik Jørgensen Møbelfabrik jubilæet ved at introducere seks nye farver: mørkeblå, sort, mørkegrøn, grå, rosa og rød.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere