18.05.2022  |  Furniture  |  Design

Cool minimalisme

Enkle og dekorative. Stilfulde og diskrete. BAST er en sortmalet møbelserie i eg fra Villa Collection Denmark, der består af en skammel, en høj skammel, en bænk og et skrivebord i harmonerende design, som både sammen og hver for sig giver hjemmets små oaser et elegant og tidløst touch.

De rene linjer og det lette udtryk gør, at serien BAST designmæssigt passer perfekt til skandinavisk interiør, hvor den afslappede atmosfære går hånd i hånd med en stilig enkelhed.

Møblerne kan kombineres på kryds og tværs og passer eksempelvis smukt ind i entreen, på gæste- og arbejdsværelset eller i stuens hyggekrog.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere