23.03.2022  |  Interior  |  Tekstiler

Cool kvalitet

Stemningssætter, fashionstatement og garant for komfort. Puden har mange og forskellige funktioner i moderne boligindretning, og samtidig er Linen - de nye hørpuder fra Södahl - en enkel, men super effektiv vej til at give boligen et frisk forårsløft.

Foruden sin store slidstyrke er hørstof kendt for at lede varme og fugt væk fra kroppen, og det er grunden til, at hør er et sikkert hit i udformningen af sommertøj. Trendy sommerhør er nemlig indbegrebet af uformel coolness - bogstaveligt talt.

Linen-puderne fra Södahl har også et cool og stilrent udtryk. Det naturlige og lækre bløde look matcher ligesom de seks skønne farver den tilbagelænede boho-stil.

De bløde nyheder fra Södahl har hørstoffets smukke og karakteristisk matte overflade og fås i seks afdæmpede farver: Linen Ash, Linen Taupe, Linen Olive, Linen Straw, Linen Blue og Linen Beige.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere