Jobopslag

CONCEPT MANAGER til House Doctor® Group

House Doctor Group

www.housedoctor.com

  • info@housedoctor.com
  • +45 97 25 27 14
  • Industrivej 29
Se profil  
Stilling: CONCEPT MANAGER til House Doctor® Group
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Midtjylland
Oprettelses­dato: 04.01.2019
Søg job  

Hos House Doctor er der skarpt fokus på udvikling af vores fire brands, herunder vores unikke food brand Nicolas Vahé. Som Concept Manager får du ansvaret for at styrke og videreudvikle Nicolas Vahés brandidentitet.

Hos House Doctor er der skarpt fokus på udvikling af vores fire brands, herunder vores unikke food brand Nicolas Vahé. Som Concept Manager får du ansvaret for at styrke og videreudvikle Nicolas Vahés brandidentitet igennem kreative og nytænkende aktiviteter. Du bliver en del af en engageret og dynamisk marketingafdeling, og kommer til at arbejde tæt sammen med resten af Nicolas Vahé teamet.

 

ARBEJDSOMRÅDER

  • Videreudvikling, formulering og sikring af Nicolas Vahés brandidentitet med en klar vision, mål og handlingsplan

  • Planlægning og eksekvering af markedsføringsaktiviteter for Nicolas Vahé. Der skal tænkes nyt og kreativt men med en klar retning

  • Sikre at Nicolas Vahé konceptet lever i vores showlab, på messer og i diverse markedsføringsmateriale

  • Løbende samarbejde og sparring med design, indkøb, SoMe, e-commerce og salg, så brandidentiteten gennemsyrer lige fra produktudvikling og ud til slutforbrugeren

 

KRAV TIL JOBBET

Vi forventer, at du har en kæmpe passion for mad og kan bruge denne passion til at skabe et kreativt og innovativt Nicolas Vahé univers. Du er nysgerrig og følger med i trends og tendenser, så du ved præcis, hvad der fungerer på tværs af landegrænser og kulturer, samt formår at omsætte ideer til målrettede marketingaktiviteter.

Du skaber værdi igennem samarbejde og er meget involverende og rummelig overfor andre. Samtidig er du ikke bange for at stå ved dine meninger og træffe beslutninger, så du sikrer tempo og fremdrift. Du har et kreativt hoved og kan skabe fantastiske ideer og løsninger med en innovativ DIY-mentalitet. Du formår at skabe sammenhæng og overblik med en god balance af eftertænksomhed og handling. Vigtigst af alt vil du være en del af et team, hvor man løfter i flok og finder en fælles retning.

 

KVALIFIKATIONER

Vi vil gerne have benene slået væk under os og finde den person, som vi ikke ved findes. Du kan være kok, blogger eller noget helt tredje, så længe at du brænder for mad, og har erfaring med brandudvikling, events og marketing. Derudover taler og skriver du flydende engelsk.

Vi glæder os til at modtage din nytænkende og nyskabende ansøgning med emnefeltet ”Concept Manager” som sendes til: application@housedoctor.com. Filen kan fylde op til 10 MB.

Vi holder løbende samtaler, og lukker stillingen når den rette kandidat er fundet.


Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR Manager Charlotte Raaby på chra@housedoctor.com.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere