Event

Christmasworld Trends 23+ fokuserer på klassiske såvel som overraskende designs og naturlige, bæredygtige dekorationer

Dimex

www.dimex.dk

  • dimex@dimex.dk
  • 39401122
  • Staktoften 20
Se profil  
Type: Messe
Start dato: 03.02.2023
Start tidspunkt: 08:00
Sted: Frankfurt am Main
Tilmeld  

I Christmasworlds juleverden vil besøgende kunne opleve live, hvilke farver former og designs der vil være på mode til julepynt i fremtiden. Christmasworld Trends 23+ i foyeren i Hal 4.1 vil give et unikt overblik over udstillernes nye produkter

Christmasworld - Home of Consumergoods

Mere end nogensinde før er fokus påbæredygtighed: Materialeforskning og digitale innovationer giver nye æstetiske løsninger. Trendbureauet bora.herke.palmisano fortæller om den fremtidige udvikling og giver købere og producenter pålidelige prognoser og inspiration til sammensætning af produktsortimentet.

De tre trendretninger for Christmasworld Trends 23+ er:

  • unknown beauty_strange + gracious
  • calming nature_careful + pleasant
  • lasting ideas_passionate + evocative

Naturen er stadig en stor inspirationskilde.  Det har en overflod af farver og teksturer. De besøgende på den internationalemesse kan fortsat se frem til meget af det uventede og ekstravagante, en følelsesmæssig farverigdom kombineret med forbløffende visuelle fænomener. For eksempel vil den typiske julekugle have nye, stilfulde konkurrenter på træet i fremtiden. Stearinlys vil have et elegant brugt look til julen. 3D-print, en af fremtidens vigtigste teknologier fortsætter med at få relevans. Design og produkter genererer enorm vitalitet og kreative ideer, der på en gang irriterer med det usædvanlige men altid inspirerer.

unknown beauty_strange + gracious
Fokuserer på det uventede, det overraskende. Det bliver spændende, når håndværk og digitale innovationer mødes. For eksempel udvikles 3D-modeller til lysestager i studiet og digitalt bliver printet i en keramisk fabrik. I farveskalaen veksler ekstravagante farver som azurblå, fersken, magenta eller vinrød med smukke, bløde nuancer i himmelblå, citron, grå og sølv.

calming nature_careful + pleasant
Står for rolig vitalitet og en naturelskende minimalisme. Designene viser en levende forbindelse til naturen og drejer sig om livscyklusser og forgængelighed. Med kreativitet og bæredygtig tænkning opløser de i stigende grad grænserne for kunst, håndværk og teknologi.  Plante- og geologiske designs, for eksempel af granit, mineraler og rå sten er typiske her.

lasting ideas_passionate + evocative
Det solide håndværk og industriel knowhow kommer her til sin ret. Design med en slående karakter og geometri samt konkrete former bestemmer billedet. Cirkulære skiver, kegler og firkanter supplerer den typiske kugle som julepynt. Til overfladerne er marmorkorn og trækonstruktioner samt moiré-effekter grafisk implementeret. Med gitter-, linje- og aflastningsstrukturer bliver glaskugler året rundt naturligt. 

Besøgende kan få en forsmag ved at besøge christmasworld.messefrankfurt.com og www.conzoom.solutions, hvor du også kan se mere om messerne Ambiente og Cretaiveworld, der afholdes samtidigt med Christmasworld under overskriften Home of Consumergoods.

 

Tags: Dimex

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere