Event

Christmasworld 2022: Så er vi klar til at møde hinanden igen.

Dimex

www.dimex.dk

  • dimex@dimex.dk
  • 39401122
  • Staktoften 20
Se profil  
Type: Messe
Start dato: 28.01.2022
Start tidspunkt: 08:00
Sted: Frankfurt am Main
Tilmeld  

Der er store forventninger til at vi igen rigtigt kan mødes på forbrugsgodemessen Christmasworld fra den 28. januar til 1. februar 2022.

"It's time for Business" - er mottoet for Christmasworld

It’s time for business – er mottoet for Christmasworld, hvor det igen er muligt for udstillere og indkøbere at udveksle idéer og gøre gode forretninger igen – ansigt til ansigt.

”Forventningerne til fagmessen er større end nogensinde. Den store og positive respons fra udstillerne understreger, hvor vigtigt Christmasworlds mødeformat er, og at det spiller en afgørende rolle i bestræbelserne for at finde det rigtige produktsortiment til den nye sæson,” siger Eva Olbrich, der er Messe Frankfurts direktør for Christmasworld. ” Det er yderst vigtigt for os at sikre de bedst mulige rammer for både udstillere og besøgende, samtidig med at vi supplerer med muligheden for digital deltagelse i messen.”

Nye friske impulser
På trendområdet i Galleria 1 sørger trendbureauet bora.herke.palmisano for inspiration til alle. Tre stil- og farveuniverser under mottoet ”Facing forward” vil forhåbentlig overraske og inspirere gennem at vise den kommende sæsons farver, design og dekorationsmuligheder.
Samtidige trendforedrag på Trendakademiet overfor dette område vil give dig mere viden om nuværende og fremtidige trends i mode og produktdesign og således inspirere til dit kommende produktsortiment.

Digitale muligheder
Som supplement til de fysiske muligheder har Christmasworld skabt en digital platform der giver udstillerne mulighed for at nå ud til flere besøgende og dermed give mulighed for ad den vej skabe nye kontakter og netværksmuligheder.
Digital kontakt bliver muligt via chat og video fra en uge før til to uger efter messen.

Alle trendforedrag og paneldiskussioner med eksperter bliver live streamed og kan dermed også opleves digitalt, således at også oversøiske gæster, som ikke har mulighed for at rejse, kan deltage. Det hele gøres tilgængeligt via vidensplatformen Conzoom Solutions. Desuden er der via Messe Frankfurts digitale service Nextrade døgnet rundt digital forbindelse mellem leverandører og detailhandlere.

Et sikkert hygiejnekoncept
For sikre alle udstillere og besøgende har Messe Frankfurt udarbejdet et omfattende hygiejnekoncept, der skal gøre ophold på messeområdet så sikkert som muligt. Det omfatter løbende luftudskiftning, afstandsmarkering, afspritningsstationer, krav om mundbind og ikke mindst et hygiejnesikkert cateringkoncept.

Forretningsrejser til Tyskland er muligt uden karantæne
For øjeblikket er det muligt at rejse til Tyskland på forretningsrejse uden karantæne. Alle rejsende, der rejser ind i Tyskland, skal fremlægge et negativt testresultat eller bevis for fuld vaccination eller bevis for helbredelse, uanset hvor de ankommer.

Tags: Dimex

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere