17.10.2022  |  Interior  |  Dekoration

Christel Musiknisser

”Jeg har længe haft en drøm om at samle min mormors værker og sørge for at hendes udtryk bliver vakt til live igen”. Det siger Christoffer Marott, der er barnebarn til kunstneren Christel Marott, der desværre døde i 1992. 

Hans drøm er nu gået i opfyldelse, idet bySommer netop nu lancerer de søde musiknisser skabt af Christel. 

”Min mormor var en kreativ kvinde, og hun var fantastisk til at tegne, bl.a. tegnede hun illustrationer for danske og udenlandske uge- og modeblade”, fortæller Christoffer.

Christels værker har været på markedet tidligere, f.eks. klipark af kravlenisser og Stjernetegnsfigurer, men nu har Christoffer sikret sig, at rettighederne til hans mormors arbejde fremadrettet ligger hos ham.

Og han er glad for relanceringen af Christels musiknisser.

”Jeg har sammen med bySommer besluttet at nyfortolke og genudgive flere af Christel værkerne. Flere af produkterne udgives nu i helt nye materialer og størrelser. Bl.a. er det ”kravlenisse”-arkene, der har inspireret til en skøn figursamling på foreløbig seks musiknisser”.

”Christel Stjernetegn” genproduceres også i polyresin og i andre størrelser end tidligere.

www.bysommer.eu

-PF

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere