26.04.2018  |  Kitchen  |  Udstyr

Castiglioni 100 år

En italiensk designlegende.

Hver sæson samarbejder Alessi med nogle af designverdenens største formgivere. Forårskollektionen 2018 er i den forbindelse ganske unik, da den samtidig markerer et rundt jubilæum for en af italiensk designs mest legendariske skikkelser: Achille Castiglioni, der ville have fyldt 100 år i år.

Siden 1980 samarbejdede Alessi og Castiglioni løbende, og flere af hans design er i dag udødelige klassikere i Alessis bagkatalog. Det gælder ikke mindst bestikket ”Dry”, der nu lanceres i en eksklusiv, limited edition kobberversion.

På trods af at bestikserien er designet tilbage i 1982, er Dry stadig et af Alessis bedst sælgende produkter. Designets knive, gafler, skeer og teskeer er udført i rustfrit stål og belagt med kobber, og findes som komplet sæt til seks personers borddækning samt som salatsæt i to dele.

www.alessi.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere