18.05.2015  |  Business  |  Branchenyt

Carl Hansen & Søn åbner nyt showroom i Los Angeles

Carl Hansen & Søn har åbnet et nyt showroom i den historiske Helms Bakery-bygning i Culver City i Californien.

Designvirksomheden Carl Hansen & Søns nye showroom i Los Angeles ligger i Helms Bakery District i Culver City Arts District – et blomstrende kreativt område, som snart får togforbindelse til det nærliggende Los Angeles. Culver City huser allerede mange kunstneriske og kreative designbaserede brands som Vitra, Smashbox og The Mill, og mange arkitekter og designere starter virksomheder op i området. Helms Bakery er med sin lange og farverige historie et mekka for moderne møbler og design.

Konceptet for det nye showroom er at præsentere moderne, danske designklassikere i et enkelt og indbydende rum. Med sin 20 meter lange væg i træ og rustfrit stål, fritliggende træbjælker og masser af naturligt lys, danner rummet en perfekt ramme for fortællingen om dansk møbelhåndværk skabt af nogle af verdens største arkitekter og designere.

”Vi har i nogen tid søgt efter den helt rigtige mulighed for at etablere os på den amerikanske vestkyst. USA var et af vores første eksportmarkeder i 1950'erne, og det amerikanske marked er stadig meget vigtigt for os. Med den stigende interesse for moderne, minimalistisk design og bæredygtig produktion er vores møbelkollektion mere relevant end nogensinde, og det er afgørende, at vi har en stærk tilstedeværelse på både øst- og vestkysten – især i de områder, der er kendt for design”, siger Erik Hansen, CEO for Carl Hansen & Søn, i en pressemeddelelse.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere