29.04.2015  |  Kitchen  |  Udstyr

Caffe Latte med ét tryk

Nyt fra Nespresso.

Nu er der godt nyt til alle caffe latte-entusiaster og kaffedrikkere i øvrigt: Nespresso introducerer den nye fuldautomatiske Lattissima Touch som en del af Lattissima-maskinserien, der blev lanceret i 2007.

Lattissima Touch giver enhver kaffeelsker mulighed for at tilberede lækre opskrifter med kaffe og frisk mælk ved blot ét tryk på en knap. Med en helt ny teknologi kan Lattissima Touch-ejere kreere seks kaffevarianter.

Opvarmningstiden for opskrifter med kaffe og mælk er desuden blevet yderligere forbedret, så man nu i endnu højere grad kan nyde sin yndlingskaffe, selv når det skal gå stærkt. Endelig slukker maskinen automatisk, når den ikke er blevet brugt i ni minutter.

Maskinen fås i tre farver: Glam Red, Glam White og Glam Black.

www.nespresso.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere