14.01.2021  |  Interior  |  Brugskunst

Byd foråret velkommen

Påsken er et af forårets store lyspunkter, hvor lys og solskin mødes, og naturen begynder at folde sig ud på ny. Det er også en tid, hvor årstiden kan bydes velkommen i hjemmet med dekorative genstande fra Royal Copenhagen, der afspejler sæsonens blide pasteller og blomstrende flora.

Hvert år designer Royal Copenhagen en ny forårskollektion af dekorative porcelænspynteæg og -bonbonniere med motiver, der har inspiration fra den danske flora og fauna. Vintergækker, valmuer og krysantemum danner inspiration for dette års kollektion. 

Vintergækkerne har inspireret til motivet på et af dette års pynteæg, og som kontrast til dens fine silhuet er den fyldige og smukke pompom valmue valgt som det andet motiv i dette års forårskollektion. Dens sarte rosa nuance og vidunderlige flor er en af forårshavens iøjnefaldende gæster. 

Royal Copenhagens pynteæg er fremstillet i porcelæn og har en top i messing med et vedhæng, hvori der er indsat en elegant silkesnor, så æggene kan hænges op i grene og i større buketter m.v. eller også arrangeres i en skål eller fad og bringe lidt ekstra forårs stemning ind i hjemmet. 

Den feminine pink krysantemum, der er en stor havestaude med karakteristiske lange tynde blade, pryder dette års bonbonniere med blade omkring bade låg og beholder.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere