22.09.2021  |  Interior  |  Belysning

Buttet, nuttet og et boblende ydre

Applicata præsenterer nu RoundNRound. En vendbar kammerstage med plads til fyrfadslys i den ene ende - og til almindelige lys i den anden. 

RoundNRound er skabt med inspiration fra de klassiske svenske julestager i træ - krydret med elementer fra den traditionelle kammerstages flytbare grebsfunktion. 

Designer Susanne Uerlings har således skabt en minimalistisk og organisk stage af to runde elementer, der med et boblende og imødekommende ydre skaber stemning hvor som helst. Uanset om humøret er til smukke, farvede stearinlys eller fyrfadslysets skær. Og stagen flyttes nemt fra rum til rum via det lille kugleformede greb.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere