15.11.2022  |  Business  |  Branchenyt

Butikskoncept for online brands i Københavns Lufthavn

En ubemandet og døgnåben Censuum butik i Københavns Lufthavn bliver kædekonceptet for ansvarlige online brands, skriver DetailWatch.


Med konceptet får ansvarlige online brands mulighed for tilstedeværelse i en fysisk butik. Den ubemandede, døgnåbne butik i lufthavnen bliver den tredje Censuum forretning. De to andre ligger i henholdsvis København og Lyngby Storcenter.
I den 80 kvm store butik vil kunder kunne scanne en QR-kode til betalings check-out og købe varer uden at skulle downloade en app.


“Med åbningen af vores tredje butik er vores mål at give de mange millioner rejsende en inspirerende shoppingoplevelse med vores nøje udvalgte upcoming og etablerede brands, som i den grad fortjener et internationalt udstillingsvindue i Københavns Lufthavn,” siger stifter af Censuum, Dion Guldbjerg til DetailWatch.

-PF

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere