Jobopslag

BUTIKSCHEF

Bahne

www.bahne.dk

  • kontakt@bahne.dk
  • 60 37 30 05
Se profil  
Stilling: BUTIKSCHEF
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Hovedstaden
Oprettelses­dato: 04.02.2019
Søg job  

Bahne i Hellerup søger en dygtig og erfaren butikschef snarest muligt.

Butikken er opdelt i 3 hovedområder - HAY, bolig og modetøj/accessories - og vi søger en ambitiøs købmand, der er indstillet på at tage det fulde ansvar for butikkens personale og den daglige drift med dertil hørende resultater.

Du behersker et rigtigt købmandskab og er en person med et stort drive, som tror på, at du kan gøre en afgørende forskel ved at gå foran i alle facetter i butikken. Du er dygtig til synlig ledelse, og skaber resultater ved at skabe en tryg og top motiverende hverdag for dine medarbejdere.

Du har flere års erfaring inden for detailbranchen - gerne som butikschef, souschef eller afdelingsleder. Du kender således til drift og ledelse af en detailbutik, både den praktiske hverdag og arbejdet med personale- og salgsbudgetter. Vi lægger vægt på, at du er praktisk anlagt og véd, at detailhandel drejer sig om detaljer, og at dagligdagen foregår i butikken – og ikke på kontoret.

Det er vigtigt, at du har erfaring som sælger i butik, og at du drømmer om at blive en del af Bahnes familievirksomhed, hvor salg og professionel kundeservice er i fokus. 

Som butikschef hos Bahne bliver du en del af ledelsen i et team med 20 andre butikschefer og et hovedkontor, som er tæt på dig i hverdagen.

Vi tilbyder dig at blive en vigtig del af Bahne-familiens spændende butiksunivers i en butik, som er en af Danmarks førende inden for bolig, mode og design. Du får en aktiv og udfordrende hverdag i samarbejde med vores team af professionelle medarbejdere. Vi arbejder alle med det fælles mål at leve op til vores mission – ”Lad os forkæle dig”.

Skriftlig ansøgning (Word/PDF – og gerne med foto) mærket ”Butikschef Hellerup” sendes til Annette Olsson pr. mail job@bahne.dk hurtigst muligt.

Alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Tags: Bahne

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere