15.02.2018  |  Kitchen  |  Udstyr

Bryg kaffe som en ægte barista

Livet er for kort til dårlig kaffe.

Caféerne har ikke længere eneret på at brygge den bedste kaffe. Sage the Oracle™ lader dig nyde ægte cafékaffe derhjemme - og nu er vidundermaskinen kommet i en ny touch-udgave.

Sage præsenterer verdens første fuldautomatiske, manuelle espressomaskine, der kværner, doserer og presser kaffen, som er noget af det sværeste når der skal brygges en god espresso. Udover gode, friskmalede bønner ligger hemmeligheden bag en perfekt afbalanceret kop espresso, latte eller americano i selve trykket, dvs. at kaffen tampes med et korrekt tryk. Derved får vandet den perfekte gennemløbstid, og kaffens smagsolier kommer til deres ret. 

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Den nye model har fem forudindstillede kaffevarianter: Espresso, long black, latte, flat white og cappucino og en intuitiv touchskærm, der guider dig gennem processen og husker dine præferencer. Du kan gemme op til 8 personlige indstillinger. 

www.witt.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere