14.10.2019  |  Business  |  Branchenyt

Broste Copenhagen på opkøb

Interiør- og designvirksomheden køber majoriteten af en anden dansk designvirksomhed.

Broste Copenhagen køber majoriteten af designvirksomheden Kristina Dam Studio og ansætter grundlægger, Kristina Dam, som Brand & Design Director for begge brands. Broste Copenhagens administrerende direktør og partner Kim Larsen, bliver fremadrettet direktør for begge selskaber. Det skriver Broste Copenhagen i en pressemeddelelse.

”Jeg har stor respekt for Kristina Dams evne til at designe unikke produkter med et helt distinkt DNA, og den egenskab skal vi bygge videre på i begge virksomheder, så vi kan differentiere os yderligere i et konkurrencepræget marked”, udtaler administrerende direktør Kim Larsen og pointerer, at den nye ejerskabskonstruktion er lavet for at kunne skabe de mest fordelagtige rammer for den fælles forretning og vil gøre det muligt at forløse begge virksomheders fulde potentialer.

Siden 2014 har Kristina Dam designet møbler, accessories og illustrationer med et udpræget minimalistisk og enkelt udtryk under eget navn. I kraft af opkøbet fra Broste Copenhagen skal Kristina Dam i sin nye stilling tilendebringe Broste Copenhagens igangværende transformering fra lysgrossist til moderne og internationalt interiørhus.

“Vi har utrolig mange ideer, som jeg glæder mig til skulle implementere sammen med Broste Copenhagen”, udtaler Kristina og fortsætter ved at svare på spørgsmålet om, hvordan hun fik ideen til at starte sin egen virksomhed: “Det skete nærmest af sig selv, og måske mest af alt fordi jeg bare ikke kunne lade være”.

Som Brand & Design Director for både Broste Copenhagen og Kristina Dam Studio, er det Kristinas opgave at videreføre og forædle design-DNA’et for begge virksomheder. “Naturligvis er virksomhedernes design-DNA forskelligartet og det vil de også være fremadrettet, men kardinalpunkterne er i grunden identiske: det handler ganske enkelt om at skabe stilrent og bæredygtigt nordisk design”, siger Kristina Dam.

”Mulighederne for at forsætte den gode vækst i begge virksomheder er optimal, og vi ser frem til at kunne accelerere vores fælles succes i et globalt marked med udgangspunkt i unikt dansk design og med bæredygtighed i fokus”, afslutter Kim Larsen.

www.brostecopenhagen.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere