11.03.2022  |  Interior  |  Table top

Broderi på bordet

Broderiet har fået sig en revival og med broderede duge og servietter fra Langkilde & Søn, kan man nu dække det fineste forårsbord til sine gæster. Gå elegant og klassisk til værks med de broderede elementer, og giv borddækningen et moderne twist.

Langkilde & Søn har en lang designtradition med flag-produktion i bagagen, og senere kom serien Nordic Way of Celebration til, som består af fine servietter, bordløbere og flagranker lavet af flagdug.

Det slidstærke materiale gør, at man kan dække bordet igen og igen, år efter år, helt i tråd med nutidens genbrugstanke, hvor ting går i arv, og får pustet nyt liv i sig.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere