06.08.2018  |  Business  |  Branchenyt

Brancheprofilen: 50 år som kørende sælger!

Finn Snedker er Key Account Manager hos Zone Denmark og en meget vellidt personlighed både blandt kollegaer og kunder, og i år kan han fejre 50 år som sælger og 50 år som en aktiv del af en dynamisk interiør- og designbranche. Men hvad skal der til, for at holde sig selv, og det man sælger aktuelt gennem et halvt århundrede? Finn Snedker synes at have fundet den helt rette opskrift, der bl.a. består af unik kundekontakt, spændende nyheder og godt kollegaskab.

Reception

Finn Snedker – 50 år som kørende sælger

Alle samarbejdsrelationer, kunder og venner af huset inviteres til en hyggelig og uformel reception på FORMLAND:

Torsdag den 16. august
kl. 16-19
Formland stand C-2650,
Zone Denmark

Kan du kort beskrive, hvad dit arbejde går ud på, og hvad der er det bedste ved dit job hos Zone Denmark?
Jeg er ansvarlig for det daglige salg til faghandlen, stormagasiner, møbelhuse oa. på Sjælland og Fyn. Jeg deltager derudover i relevante salgsmesser, kundeevents i butikkerne og sørger for, at vores produkter har de helt rigtige placeringer hos vores forhandlere. Jeg brænder for kundekontakt, og jeg har været så heldig, at jeg altid føler mig meget velkommen hos dem. Jeg vægter de gode snakke mod fælles løsninger, der skaber mere salg ud af butikkerne samt den daglige kontakt til de dejlige kunder meget højt. 
Jeg glædes ved at præsentere produkter, som virkelig er gode løsninger for forbrugerne, og gang på gang overraskes jeg over de spændende nyheder, der udvikles.
Mine gode kollegaer hjælper mig selvfølgelig også til et sjovt og spændende job selv efter så mange år.

Hvordan har Zone Denmark udviklet sig som virksomhed i de 15 år, du har været med ombord?
Det kan nærmest betragtes som en lang rejse, som aldrig slutter. Når jeg ser tilbage på starten, var Zone nærmest kun et stålunivers. I dag står kollektionen helstøbt med dansk design som afsender med former, farver, og funktion som pejlemærker, skabt i samarbejde med kreative danske designere, der deler vores værdisæt.
Rejsen slutter aldrig, da vi hele tiden udvikler Zone Denmark ift. forbrugerne, forhandlerne og markedet, der i disse år er i en spændende og interessant udvikling.

Du kan i år fejre 50 års jubilæum som sælger. Kan du nævne et par enkelte highlights fra din karriere?
Der har været en del. I 90erne og 00erne var det stål og sort gummi alle ville have. Farverne introducerede vi midt i 00érne med succes, og de seneste tre år har vi gennemgået en total forandring på vores DNA og designniveau, og tilpasser farverne i vores kollektion ift. megatrends. Vores Nova badserie er et meget godt eksempel på, hvordan vi gør det, da Nova er markedets mest kommercielle badserie.
Det største lige nu er, at Zone som Design Brand virkelig har fået fat, og så ser jeg faktisk flere store highlights i nær fremtid, som jeg glæder mig til at præsentere.

Hvad gør du for at holde dig opdateret og aktuel i interiør- og designbranchen og i arbejdet med dine kunder?
Jeg er meget opmærksom på, hvad der sker omkring mig, inspireres hele tiden af, hvad der sker hos forhandlerne i markedsføring, boligmagasiner, brancheblade, dameblade, messer og farver i modebranchen, og så giver den tætte dialog med kunderne selvfølgelig også god indsigt.
Jeg samarbejder med vores stylister i forhold til butikspræsentationer og selvfølgelig også resten af Zone-teamet, for hele tiden at holde mig skarp og opdateret

Hvordan skal du fejre dit 50 års jubilæum?
Det vil blive fejret med en afslappet reception under Formland, hvor jeg håber at møde mange af mine kunder og kontakter fra netværket i øvrigt - efterfølgende skal det fejres privat med en tur sydpå.

-SSK

Om Finn Snedker

Stilling:
Key Account Manager, Zone Denmark, Sjælland / Fyn

Uddannelse:
Isenkræmmer

Tidligere jobs:
Smith Isenkram, Winther & Larsen, Dan Imerco, F&H, Herold/Zone

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere