19.10.2018  |  Business  |  Branchenyt

Brancheprofilen: ”Vi skal sørge for, at vore kunder lever godt sammen med os!”

Grundlægger og ejer Lotte Fynboe har indgået et nyt samarbejde med Søren Anker Hansen, der pr. 1. august 2018 tiltrådte som medejer og direktør i OYOY Living Design A/S. Vi har taget en snak med de nye samarbejdspartnere omkring den nye konstellation, Søren Anker Hansens brancheskifte og om, hvordan de sammen vil få virksomheden til at vækste.

Tillykke Søren med den nye stilling som direktør i OYOY Living Design! Kan du kort beskrive, hvad dit nye job går ud på?
Søren: Min rolle i OYOY Living Design bliver at bygge videre på det stærke fundament, man igennem de sidste seks år har opbygget. Vi kan tydeligt mærke interessen for OYOY Living Design’s produkter fra mange sider i verden og det privilegium, at mange eksisterende og nye kunder er interesseret i vores produkter, skal vi have omsat til en mere målrettet indsats på både indkøb, salg og produktudvikling. Sideløbende vil vi opruste på den digitale side, hvor vi inden for meget overskuelig fremtid vil kunne fremvise mærkbare forbedringer for både kunder og slutforbrugere.

Kan I kort beskrive, hvad der lå forud for beslutningen med at udvide ejerkredsen og tage Søren med ombord?
Lotte: OYOY Living Design har igennem en årrække fremvist flot vækst og pæne resultater. Sammen med væksten er der dog også opstået klassiske udfordringer, som indebærer at strukturen i virksomheden skal være anderledes. En mere helhjertet fokus på drift, salg, indkøb og personaleledelse, mens andre skal lægge al energi og kompetence i design, produkt og produktudvikling. Heraf den naturlige opdeling imellem Søren og jeg.
Søren: 2018 bliver derfor også præget af omstruktureringer og investeringer, som vil styrke vores position i årene fremover.

Søren du kommer tidligere fra jobs i modebranchen, hvad ser du mest frem til, ved at arbejde med design- og interiørbranchen?
Søren: OYOY Living Design’s unikke kvalitetsprodukter og deres position hos OYOY Living Design’s kunder – ganske enkelt! Med både OYOY LIVING til Home Interior og OYOY MINI til børn og børneværelset skal vi sørge for, at vore kunder lever godt sammen med os og synes, vi er en anelse mere interessante som samhandelspartner end andre dygtige spillere på markedet. Dette gælder både på produktudvalg, og også måden vi sammen driver vore kunders forretning frem på. Jeg vil gerne gøre det synligt, at man sammen med OYOY Living Design kan forvente mere.

Hvilke erfaringer tager du med dig fra tidligere jobs?
Søren: Min forhenværende branche – fast fashion branchen – er præget af en enorm konkurrence og et dagligt omskifteligt tempo, som ikke umiddelbart er at finde i design- og interiørbranchen i dag. Jeg tror på, at OYOY Living Design fremadrettet kan finde formlen til både at kunne levere et unikt og lækkert kvalitetsprodukt, og samtidig lade vore kunder forvente lidt mere af os. Jeg taler ikke om at revolutionere noget her, men måske bruge nogle af erfaringerne fra modebranchen til at møde både kunder og slutforbrugere med nye produkter endnu oftere, end vi gør i dag. Med andre ord; simpelthen gøre vore kunder mere konkurrencedygtige overfor slutforbrugeren i både fysiske butikker og online med OYOY Living Design som samhandelspartner.  

Hvad byder den nærmeste fremtid på for OYOY Living Design?
Søren: 1. prioritet er at opdyrke et stærkt agent-netværk i hele Europa. Så der, hvor vi i dag ikke er repræsenteret, søger vi med lys og lygte. Vi er derudover på trapperne med en B2B-løsning for vore kunder, ligesom der arbejdes videre med at omstille hele virksomheden til en mere digital fremtid med mulighed for fx consignment og drop shipment. Vi arbejder benhårdt på at indfri flere loyale samarbejdspartneres ønske om at udbrede OYOY Living Design endnu mere på eksisterende markeder, men også nye spændende aftaler på nye markeder. 
Sidst og vigtigst af alt; vi vil gøre alt i vores magt for at gøre OYOY Living Design til et fantastisk spændende og dynamisk sted at være. Dette gælder både for nuværende kollegaer, men også de nye vi får brug for, for at kunne indfri alle vore drømme og visioner for fremtiden.

Om Søren Anker Hansen

Stilling:
Direktør / CEO og medejer af OYOY Living Design A/S

Uddannelse:
Bachelor i Erhvervssprog på Handelshøjskolen

Tidligere jobs hos BESTSELLER:
• Manager (FEMALE DIVISION) hos BESTSELLER Retail Europe A/S
• Country Retail Manager (VERO MODA, ONLY) hos BESTSELLER Retail Europe A/S
• Retail Manager (DE, AU, LUX) hos BESTSELLER Retail Europe A/S
• Retail Manager hos ONLY hos BESTSELLER A/S
• Sales Coordinator hos ONLY hos BESTSELLER A/S

Om Lotte Fynboe

Stilling:
Kreativ Direktør / Creative Director og medejer af OYOY Living Design A/S

Uddannelse:
Furniture Designer - Teko Design & Business

Historik:
Lotte etablerede OYOY Living Design A/S i 2012, der siden opstarten har oplevet en markant vækst. I dag sælges produkterne til godt 1.000 kunder på 30 markeder. Med afsæt i den skandinaviske designtradition er fokus designprodukter til boligen samt designs til børn og børneværelset.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere