23.02.2021  |  Business  |  Branchenyt

Branchepartnerskab baner vej for nye digitale handelsmuligheder

International House Association (IHA) har netop indgået et partnerskab med Brandwise om at skabe en digital, B2B e-commerce markedsplads indenfor living og husholdningsartikler for sine medlemmer og indkøbere.

Platformen, der går under navnet Connect Commerce, integreres i Connect 365, som er en udvidet version af IHA’s markedsplads Housewares Connect 365, og skal hjælpe branchens detailhandlere med både at opdage nye produkter og have muligheden for at købe dem online.

Samtidig vil detailhandlere kunne få glæde af kompetent salgspersonale, der har lokal indsigt i andre detailhandleres informationer og eventuelle butikslokationer. 

“Det er med stor glæde, at vi kan tilbyde denne nye e-commerce-ydelse til vores medlemmer og detailbranchen”, siger Derek Miller, præsident hos IHA.

“I mere end et årti har Housewares Connect 365 været IHA’s digitale markedsplads, der har hjulpet indkøbere med at finde nye, inspirerende produkter og leverandører. At udvikle Connect Commerce udvider vi den eksisterende platforms funktionalitet ved at kombinere de robuste søge- og opdagelsesfunktioner fra det nye Connect 365 med muligheden for at gennemføre øjeblikkelige transaktioner online”, fortsætter han.

Brandwises system, der vil danne grundlaget for Connect Commerce, kan årligt behandle over 300 millioner engrosordrer og giver adgang til flere end 290.000 detailhandlere. Her ser man også kun fordele ved partnerskabet med IHA og de muligheder Connect Commerce vil bringe med sig.

“Da vi i flere år har haft stærke samarbejder med IHA medlemmer, er etableringen af denne platform blot en naturlig tilføjelse”, siger Todd Litzman, medstifter og CEO af Brandwise, og fortsætter:

“Det nuværende landskab efterspørger nye måder, hvorpå industrien kan kommunikere og finde sammen. Partnerskabet med IHA skaber derfor en mulighed for alle industriaktører, da det vil sammenbringe detailhandlere, leverandører og salgspersonale under én performancedygtig, digital markedsplads”. 

Den nyudviklede platform introduceres under Connect Spring – IHA's virtuelle arrangement fra den 16.-26. marts i år. Gennem den digitale markedsplads vil man blandt andet kunne opleve udstillere fra The Inspired Home Show 2021.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere