26.05.2019  |  Business  |  Branchenyt

Lovende deltagerantal til Christmasworld 2020

Selvom der er mere end et halvt år til messen i Frankfurt, er der på nuværende allerede et højt antal af bookede stande – hvilket tyder på stor interesse fra udstillere.

Til januar, fra den 24.-28. slår Messe Frankfurt dørene op for Christmasworld, der er den internationale handelsplatform for julepynt og højtidsdekorationer. Messen Christmasworld i Frankfurt am Main samler producenter og detailhandlere, samt store kommercielle købere fra hele verden.

Til messen næste år har mere end 600 udstillere fra 44 lande og heriblandt flere store udstillere allerede meldt deres ankomst, og det tegner derfor et lovende billede af messen. De tilmeldte udstillere tæller blandt andre: Blachere Illumination, Boltze, Edelman, Enzo de Gasperi, Gnosjö Konstsmide and G. Wurm.

”På dette tidspunkt er det et meget godt registreringsniveau, som også skyldes det øgede antal af udstillere og besøgende i 2019”, forklarer Eva Olbrich, der er direktør for christmasworld, ved Messe Frankfurt Exhibition GmbH.

Til messen i 2019 lagde mere end 45.000 professionelle besøgene vejen forbi messen, hvilket var en stigning på 4 procent i forhold til året før. Med hensyn til udstillere blev der også opnået en stigning på 3,5 procent, med i alt 1.085 udstillere fra 44 lande. Derudover oplyste 65 procent af alle besøgende, at Christmasworld er den vigtigste ordremesse.

www.christmasworld.messefrankfurt.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere