06.08.2018  |  Interior  |  Design

Branchens skarpeste hjerner deler viden på Formland

Indhold fra partner Hvad er dette?

Er du 'main' eller 'mainstream'? Er din butik klar til den hårde konkurrence om kunderne? Bliv klogere på dette og opdateret på alt det nye 2019 byder på inden for design og interiør, når Formland præsenterer et stærkt foredragsprogram.

Hvad bliver det nye sort? Hvad er de nyeste tendenser inden for e-handel? Og hvordan bliver sociale medier din virksomheds nye, bedste ven? Alt det og meget andet kan besøgende på Formland Autumn 2018 få svar på 16.-19. august i MCH Messecenter Herning.

Foruden at samle de allerstærkeste kræfter i branchen, sætte de nyeste produkter på hylderne og sætte fokus på, hvad der stortrender nu og i fremtiden, byder Formland på et alsidigt og interessant aktivitetsprogram med 15 foredrag- og workshopholdere fra både ind- og udland.

På foredragsscenen SPEAK UP kan de besøgende blandt andet blive klædt på til, hvad der bliver hipt i 2019 og 2020, høre om de nyeste teknologier i retail, samt lære hvordan man indretter den ultimative butik med farver og dufte. Alle dage er der mulighed for at høste guldkorn fra blandt andre e-handelsguruen Lars Hedal, trend forecaster Rikke Skytte, duftekspert Christine Hærslev samt retail-ekspert Kenneth Schultz Topp.

Også den svenske trendekspert Stefan Nilsson (Trendstefan) og den award-vindende amerikanske blogger og forfatter Holly Becker (decor8) gæster Formland Autumn. Holly Becker vil blandt andet inspirere med foredrag om indretning med udgangspunkt i sin bogserie 'Decorate', der er udgivet på hele 20 sprog.

Designtalks med inspirerende debatter
På foredragsscenen kan de besøgende også, som noget helt nyt, lægge øre til forskellige designtalks og paneldebatter, hvor højaktuelle emner indenfor designverdenen bliver debatteret af stærke, toneangivende profiler i branchen. Anders Lund Madsen, Mads Arlien-Søborg, Anette Eckmann og Holly Becker vil blandt andet diskutere emnet 'Main eller mainstream?' samt sætte fokus på, hvordan sociale medier og networking kan optimere din virksomhed.

- Formlands aktivitetsprogram kommer til at bugne af inspiration, overraskelser og spændende foredrag, hvor eksperter fra branchen deler ud af viden, læring og oplevelser. Vi ser frem til det nye tiltag med designtalks, hvor skarpe debattører vil flytte emner i branchen til helt nye højder. Alt sammen noget, vi håber, de besøgende vil lade sig inspirere af og tage med hjem, siger Mai-Britt Risvig Flyvholm, projektleder på Formland.

Hele branchen samlet - fra nye udstillere til populære mastodonter
Foruden foredrag, workshops og nytænkende paneldebatter samler Formland, som hele branchens mødested, toppen af dansk design og store mastodonter som Royal Copenhagen, Stelton, Georg Jensen og Louis Poulsen - men også nye udstillere er i fokus. I det populære designområde ONE i Hal F kan man gå på opdagelse hos hele 16 nye udstillere. Heriblandt hollandske PUIK samt String Furniture, som udstiller på Formland for første gang:

- Vi glæder os til at præsentere vores produktprogram på Formland - et spændende system der kan anvendes i hele boligen. Vi er godt repræsenteret i Danmark, og selvom String furniture udstiller på alle europæiske messer, er det vigtigste for os at have dialogen med vores forhandlere og ikke mindst personalet i butikkerne. På Formland er der mulighed for at få viden og lade sig inspirere til en verden af muligheder, siger Niels Aarup fra String Furniture.

Formland Autumn 2018, som afholdes 16.-19. august, byder på i alt 10 messehaller fyldt med inspiration - heriblandt også belysnings- og isenkramhallerne LIGHTING og DINING i Hal C, som kun finder sted på Autumn-messen.

Denne artikel er en del af temaet Formland aug18

Mere fra Formland

Formland

www.formland.dk

Formland er designmessen, der gennem 34 år har samlet fagfolk med passion og kærlighed for design og interiør. Det er her, designbranchen mødes, netværk skabes, handler indgås og butikker opdateres med et væld af design- og interiørnyheder.  Formland giver et overblik over nyheder, trends og tendenser inden for nordisk design lige nu og i den nærmeste fremtid. Her mødes besøgende fra hel…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere